at Home alles in één

  - - -  at Home regelt alles

at Home in Spain - alles in één

Wanneer je kiest voor ons “at Home alles in één pakket”, ontvang je standaard onderstaande diensten. Zelfs als je niet in Spanje bent, kan je je huis zorgeloos achterlaten. Wij begrijpen dat jouw woning een kostbaar bezit is en is bij at Home in Spain dan ook in goede handen.
Thuis in Spanje 
at Home in Spain-  alles in één-pakket

Wat doen we voor je?

Algemeen:

- de woning wordt elke 2 weken geïnspecteerd op inbraak, schade, ongedierte, schimmels en   andere gebreken - de postbus wordt geleegd - de woning wordt gelucht en alle kranen, toiletten en waterleidingen worden doorgespoeld - na elke controle ontvang je een rapportage - wij schakelen vaklieden in bij noodzakelijke reparaties (uiteraard in overleg)

Verhuur:

- jouw woning krijgt een eigen pagina op de website van “at Home in Spain”. - de woning wordt gefotografeerd en de foto’s plaatsen wij op een persoonlijke website - met een verhuurindicatie prijzen bepalen we samen de juiste huurprijs - wij regelen alle correspondentie met potentiële huurders - aan de nieuwe huurders geven wij uitleg over de woning en overhandigen wij de sleutels - na afloop van de verhuur controleren wij de woning op gebreken - in de woning ligt een map met informatie over de woning, de huisregels en de omgeving - tijdens het verblijf zijn wij voor de huurders bereikbaar voor calamiteiten - wij regelen de schoonmaak (inclusief bedlinnen) Heb je andere wensen hebben, laat het ons dan weten. Wij zoeken graag naar een passende oplossing.

Kies voor een maximaal rendement met minimale inspanningen!

Home Vakantiehuizen te huur Huiseigenaren Services Costa Azahar Contact Werkwijze Huiseigenaren